Wij gaan naar Zandvoort aan de zee (2015-3)


Hemelvaartweekend… Donderdag kwamen wij in Zandvoort waar we eerst heerlijk klungelde en genoten bij de bunker om na het eten gezellig nog even naar het strand te gaan…
De meiden waren zo gek om ook nog echt de zee in te willen, zij genoten en wij dus ook! Hugo bracht met mij de dames nog naar bed om daarna weer richting Deventer te gaan want voor hem was de vrijdag een normale werkdag… Ik sliep dus alleen met de meiden in Zandvoort…

 

Vrijdag kreeg ik opeens een berichtje van Marina… Zij wilde met het gezin graag naar zee en vroegen zich af of wij in Zandvoort waren… Dus spraken we af dat ze middags langskwamen, GEZELLIG!!! Met de meiden lekker rustig opgestart en op de fiets wat boodschappen gedaan en terwijl Irza sliep heerlijk met Elin wat spelletjes gedaan… Toen Gunnar en Marina en de jongens er waren eerst lekker geluncht met zijn allen (Zij hadden heerlijke bolletjes en beleg meegenomen) en daarna richting het strand gewandeld. Op het strand veel water en zandpret in het zonnetje met flink koud windje en daarna weer een fijne wandeling terug.
Hugo kwam net voor ze weg gingen na het eten weer bij de bunker en zo konden we toch nog met iedereen de dag afsluiten. Het was super!


De zondag begon een beetje druilerig en grauw maar na een heerlijke fietstocht waren we zo bij Ubuntu waar we wat hebben gedronken, een spelletje hebben gedaan en lekker hebben “gechillt” met elkaar zoals Irza dat zo mooi zegt. Naarmate de dag verstreek werd het steeds lekkerder weer… Er werd geklust door Hugo en Elin rondom de bunker en ik genoot in het zonnetje!
Met de meiden hebben we lekker in de stad gegeten en dit afgesloten met een softijsje… Eenmaal terug in de bunker sliepen de meiden zo en hebben Hugo en ik nog heerlijk machiavelli gespeeld!

Zondag kregen we opeens een waanzinnig mooie dag cadeau… Op de fiets naar Bloemendaal en daar in de Kennemerduinen een prachtige wandeling gemaakt en de meiden hebben daar nog even in een meertje gezwommen… Echt een cadeautje zo net op de dag van ons vertrek aan het einde van de middag….

bewerkt-0631
Wij hebben genoten! Maar dat zullen jullie vast hebben gezien en gelezen…