Zussen

Vorig jaar deed ik mee aan het project #100daysofsisters wat echt een heerlijk initiatief was om dagelijks een foto te maken van de meiden samen. Het gaf een prachtig overzicht van dagelijkse dingen die de meiden samen deden… Ik kijk de foto’s nog altijd graag terug.
Dit jaar wilde ik eerst weer dit project opstarten maar vanwege chronisch gebrek aan tijd heb ik dit niet gedaan. Wel ben ik natuurlijk foto’s blijven maken van deze meiden, heerlijk zussen.

Elin vind het niet altijd meer leuk om op de foto te gaan. Onverwacht maakt het haar niets uit maar als ik bewust wat foto’s maak dan denkt ze vaak van “maaahaaam doe niet” en geef haar eens ongelijk zelf wil ik ook niet steeds op de foto.
Ook vraag ik tegenwoordig of ik een foto van haar op internet mag zetten en geeft ze zelf aan welke wel en niet mogen 🙂

Irza vraagt tegenwoordig zelfs of ik foto’s wil maken. Zo ook op de bovenstaande foto’s van Irza met haar “roosjurk” aan terwijl ze aan het “tennissen” is met de vliegenmepper en een rood balletje. Ik moest echt even foto’s maken en zij wilde ze daarna bekijken op de camera…

Het is echt een rijkdom om deze twee meiden in ons leven te mogen hebben… Zo heerlijk zichzelf allebei! Elin en Irza lijken in weinig opzichten op elkaar maar toch zijn het echte zussen en ze zijn echt super gek met elkaar!

Advertenties