“We gaan naar Zandvoort aan de zee” (deel 3)

Een lang weekend voor mij en de meiden en een onderbroken weekend ivm nog werken op vrijdag voor Hugo…
Afgelopen hemelvaartweekend gingen wij weer lekker naar de “bunkralow” in Zandvoort.  Het was echt weer heerlijk op en top genieten!

Donderdag overdag waren we als gezin compleet en hebben we een beetje geklust om de bunker en genoten in de buitenlucht. De avond, nacht en dag die volgde was ik alleen met de meiden bij de bunker en dit was best wel een beetje gek in de eerste instantie maar verliep helemaal top! We wandelde gezellig met zijn drieën naar het dorp, speelde spelletjes, lazen en al dat soort dingen. Middags kwam Maike al langs en avonds was ook Hugo er weer!

De rest van het weekend was heerlijk genieten…. Zaterdag deed ik nog een fotoshoot ochtends op het strand en in de waterleidingduinen… Middags zijn we heerlijk naar het strand geweest en Elin en ik hebben zelfs nog gezwommen! Aan het einde van de middag deed ik nog een shoot bij een prachtig appartement met zeezicht in Zandvoort…
We sloten de dag gezellig af met een overheerlijke BBQ en een avond bij het vuur in de vuurton!

Zondag was een dag in het teken van ontspannen opstaan, heerlijk uitgebreid ontbijten en daarna klussen om de bunker, alles opruimen en pakklaar maken om weer te vertrekken en gezellig te borrelen bij de bunker van Maike haar vader en zijn vrouw.

Kortom “HOORAY FOR TODAY”

 

(klik op de foto’s om ze groter te kunnen zien)