“We gaan naar Zandvoort aan de zee” (deel 2)

Vorig jaar waren we een weekendje in de bunker (Lees bunkralow) van Walter en Maike die zij samen met vrienden huurde dat jaar… Het blogje wat ik toen schreef kan je HIER lezen. Afgelopen winter besloten Walter en Maike en hun vrienden dat ze met nog een extra stel de bunker wilde huren, een heerlijk vooruitzicht ontstond in 2014 konden wij hier onze vakantie vieren en enkele weekendjes weg beleven.

Afgelopen weekend was ons eerste “bunkralow” weekend… Koningsdag in Zandvoort, lekker uitwaaien aan de zee, samen met Maike lekker wat drinken en uit eten in een strandtent en klussen rondom de bunker. We kwamen vrijdag aan het begon van de avond aan en aten meegebrachte zelfgebakken pannekoeken in het avondzonnetje… HEERLIJK! Daarna een avond met enorm onweer maar in de bunker met heerlijke kaarsjes en goede gesprekken…

Koningsdag werd een dag vol kinderactiviteiten die georganiseerd waren in Zandvoort, een gezellige vrijmarkt en daarna een heerlijke ontmoeting met de zee… De meiden lagen er al snel met kleren en al in (gelukkig hadden we wel de schoenen en broeken uit voorzorg uitgedaan) en genoten ontzettend en wij van hen…
Bij de bunkralow weer aangekomen verliep de dag heerlijk ontspannen… Gewoon lekker niets moeten!

In de buitenlucht is zelfs tandenpoetsen een leuke activiteit! En gezellig samen wat drinken en wat chipjes eten maakte het feest die avond wel compleet!

De volgende dag startte met veel regen en na een gezellig indoor ontbijt met Maike samen volgde er al snel heel wat spelletjes… Hugo was druk met het hek aan het klussen (die heel mooi geworden is weer) toen Irza opeens heerlijk in slaap gevallen was… Haar hebben we heerlijk laten slapen en Elin heeft in die tijd het kaartspel duizenden geleerd.

Daarna was het tijd om weer lekker te gaan wandelen langs het strand… Het weer was nog wisselvallig dus wel met de auto richting strand maar ach… Uiteindelijk werd het nog ontzettend lekker toen de zon doorbrak! We sloten ons eerste bunkralow weekend af met een etentje… Vervolgens hebben we onze spullen opgehaald en zijn we met twee slapende meiden richting huis vertrokken weer… Wij verheugen ons nu al op het volgende bunkralow weekend! We hebben zo genoten!!!

(klik op de foto’s om ze groter te kunnen zien)