Weekendje weg!!!


bewerkt-1--1923

Jullie kennen het wel van die vakantie parken met van die net niet vakantie huisjes waar je wel een heerlijk weekendje weg kan!!! Wij hebben er in ieder geval afgelopen weekend enorm genoten met mijn schoonfamilie!!! Het huisje was ruim zat, het meubilair was het allemaal net niet (vooral die heerlijke bank ga ik niet missen) maar het was super gezellig!
Samen zijn als familie daar ging het op, lekker bij kunnen kletsen, iets ondernemen, samen eten, spelletjes doen (die kofferbak vergeet ik niet) en gewoon lekker bezig zijn…

inbad

Lekker samen in bad!!! 

Donderdagnacht had Irza ons de hele nacht wakker gehouden… Wij vreesde dus al voor de nachten in het huisje maar hier heeft ze prima geslapen!!! Ze heeft er een nieuwe tand bijgekregen dus ik denk dat dit de reden was van de onrustige nacht…
Zwemmen vond Irza weer helemaal fantastisch om te doen… Vooral de eerste dag was de glimlach niet van haar gezicht af te krijgen!!! De tweede dag viel ze uiteindelijk bij haar Opa op schoot in slaap, moe van al het gespetter!

Elin vond het maar wat gezellig met iedereen… Iedereen is voorgelezen uit de gruffalo en uit Dolfje Weerwolfje en ze heeft heerlijk gezwommen, geklommen en gespeeld in de indoorspeeltuin, lekker gestept, veel spelletjes gedaan en lekker geslapen bij Mark op de slaapkamer!

bewerkt-1--1932-2

Op weg naar het zwembad!

Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt eigenlijk alleen van een badmoment van de twee meiden en tijdens het zwemmen… Gewoon lekker genoten zonder camera in de hand, ook wel heel lekker hoor!

zwemmen

zwemmen4

Het was echt een heerlijk weekend! Wij genieten nog even na…