Ben ik weer

jaja mensen daar ben ik weer…

Het heeft even geduurd maar het lange wachten wordt beloont eindelijk weer een logje van pluiskip over mij, mijn mannetje en ons mooie pluiskuiken!

Hier gaat alles echt heel erg goed! Ik voel me heerlijk en onze actieveling laat goed merken dat ze er is!

Jaja het is een ZE! Een MEISJE!

Een aantal mensen wilde het niet weten via internet maar zij hebben het nu in het echt al gehoord dus daarom kan ik het hier nu ook plaatsen!

Ik voel me echt super!

We zijn nu echt aan het groeien… Erg grappig want voor bijna 26 weken heb ik nou nog niet echt een “Boem die is zwanger” buik…

Hugo kan zijn dochter echt super goed voelen nu en ligt dan ook trots avonds naast mij tegen haar aan te praten…

Vooral ochtends en avonds is ze erg aanwezig! Echt een heerlijk gevoel!

Het heeft even geduurd maar het lange wachten wordt beloont eindelijk weer een logje van pluiskip! Hier gaat alles echt heel erg goed! Ik voel me heerlijk en onze actieveling laat goed merken dat ze er is! Jaja het is een ZE! Een MEISJE! Een aantal mensen wilde het niet weten via internet maar zij hebben het nu in het echt al gehoord dus daarom kan ik het hier nu ook plaatsen! Ik voel me echt super! We zijn nu echt aan het groeien… Erg grappig want voor bijna 26 weken heb ik nou nog niet echt een “Boem die is zwanger” buik… Hugo kan zijn dochter echt super goed voelen nu en ligt dan ook trots avonds naast mij tegen haar aan te praten… Vooral ochtends en avonds is ze erg aanwezig! Echt een heerlijk gevoel!

Hoe gaat het met mijn baby?

Liefs Marije

Advertenties